Constructii la cheie

Casa la cheie reprezinta casa complet utilata si finisata gata sa te muti in ea. Firma NESA executa case la cheie, mobilate, utilate cu tot ce ai nevoie pentru a te simti confortabil intr-un spatiu de vis.

Cu trecerea timpului constructiile la cheie au devenit un concept si in tara noastra. Beneficiarul nu mai este nevoit sa urmeze etape costisitoare cum ar fi achizitionarea terenului, obtinerea avizelor aferente amplasamentului, racordarea la diferite utilitati, proiectul imobilului, contractarea unui firme pentru executia lucrarii si altele. Acum pe toate le gasiti intr-un singur loc, de la un partener de incredere cu experienta in domeniu, firma NESA.

Societatea noastra va ofera o gama complexa de proiecte de casa la cheie din care puteti alege sau va puteti inspira. Va stam la dispozitie cu orice informatie despre constructia unei case la cheie, proiecte similare, amenajari si tarife detaliate.

Fiecare proprietate este diferita de accea incercam ca fiecare proiect nou sa fie o provocare si o experienta pentru noi si in primul rand pentru beneficiarii nostri.

Cu ajutorul nostru viitorul proprietar, va gasi inspiratia pentru a construi casa mult dorita dar si informatii despre ultimele tehnologii in domeniul constructiilor de la design fatada, finisaje interioare, termoizolatie, solutii eco, etc.

Firma NESA construeste atat locuinte la rosu si la cheie pe terenul  si cu proiectul intocmit conform dorintelor beneficiarului.

Comments for this post are closed.