Despre Noi

Societatea comerciala NESA cu sediul social in Pitesti are un capital integral privat si a luat fiinta in anul 1992 fiind la acea data una dintre primele firme cu profil de constructii din Pitesti.

Domeniul principal de activitate este acela de constructii civile, industriale dar si de proiectare, consultanta constructii, amenajari interioare, solutii de crestere a performantelor energetice in constuctii.

Profesionalismul, in executia diverselor lucrari, de care firma a dat dovada a facut ca de la an la an renumele acesteia sa creasca.

Odata cu acumularea de experienta s-a reusit si o aducere constanta la zi a cunostintelor de ultima ora in domeniul tehnicii dar si al materialelor de constructii.

Bazandu-ne pe  experienta de 17 ani in domeniul constructiilor va garantam

  • inovatie si calitate in lucrarile executate
  • respectarea si adaptarea la specificatiile si cerintele dumneavoastra
  • conformitatea cu normele si standardele in domeniul constructiilor
  • seriozitatea si profesionalismul echipei noastre
  • optiuni nelimitate de design
  • tehnologii de ultima ora in domeniul constructiilor
  • constructii pentru o viata
  • casa visata

Scopul acestui site este de a imbunatatii relatiile noastre cu partenerii de afaceri si clientii nostri, precum si oricine ar dori sa cunoasca detalii despre activitatea firmei.

Dorim sa va multumim pentru interesul aratat fata de activitatile desfasurate si va adresam invitatia de a ne contacta pentru orice amanunt ce va este necesar.

Dir.ing.Ion Mohor
Dir. Ing. Mohor Ion

Mohor-Dumitrita Ion, directorul firmei S.C. NESA S.R.L. a terminat Facultatea de Constructii Iasi specializarea constructii civile si industriale.

Intre anii 1981-1989 face stagiatura in constructia unor lucrari in orasul Pitesti prin blocuri unicat, blocuri in zona centrala, blocul Casa Cartii dar si in imprejurimile orasului participind activ la realizarea rezervorului de apa de la Colibasi de 10 000 mc.

Inca din anul 1986 atestat pentru calitatea de responsabil tehnic cu executie in domeniile constructiilor civile, industriale si agrozootehnice(RTE).

Intre anii 1989-1991 lucreaza in cadrul antreprizei de constructii Pitesti realizind diverse lucrari in oras.

Intre anii 1991-1994 lucreaza in cadrul unei firme de constructii Romano-Germane, la care este si actionar principal in orasele Munchen, Traunstein si Rosenheim si participa la realizarea de diverse constructii civile, blocuri de locuinte, vile etc.

Din anul 1994 pana in prezent in cadrul propriei firme de constructii realizeaza in raza orasul Pitesti diverse constructii civile cum ar fi sedii de firma, farmacii, magazine, hale, benzinarii dar si numeroase locuinte proprietate particulara.

In 2007 a inceput constructia cartierului Nemtesc ce s-a finalizat la sfarsitul anului 2008.

In primele luni ale anului 2010(februarie-iunie) in cadrul Universitatii Tehnice Cluj participa la cursuri pentru obtinerea certificatului de Auditor Energetic in constructii.

Comments for this post are closed.